Home » About us » Careers » Laboratorium Assistent

The current vacancy is only written in Dutch since the Dutch language is necessary for this job.

Binnen ons Business Support Laboratorium voor Textiele Performance Coatings is een vacature ontstaan voor een:

Laboratorium Assistent M/V

die zich binnen een klein team op flexibele wijze gaat bezig houden met:

Verantwoordelijkheden:

  • Het uitvoeren van diverse onderzoeken ter ondersteuning van de productgroep Performance Coatings. Hierbij gaat het erom door middel van coatings eigenschappen toe te voegen aan allerlei textiele producten. Producten die vooral technische textiel, maar ook kleding omvatten. Denk aan eigenschappen als waterafstotend, brandwerend, wasbaar, krasbestendig, etc. Onderzoeken zijn zowel gericht op het adviseren van klanten, als op het verbeteren van de bestaande processen en producten.
  • Het rapporteren van uitkomsten van onderzoeken en het bijdragen aan de rapportage aan de klanten middels uitgewerkt demonstratiemateriaal en door inbreng van kennis op basis van de opgedane praktijkervaring.


Functie eisen:

  • Opleiding MLO/HLO (chemische richting).
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een lab omgeving (bij voorkeur).
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal (schriftelijk).

Over Tanatex

TANATEX Chemicals ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de textielverwerkende industrie, van voorbehandeling tot finishing. Onze grensverleggende producten zijn ontwikkeld met het oogpunt op trends en eisen vanuit de hedendaagse (technische) textiel- en tapijt verwerkende industrie. Via een wereldwijd netwerk van distributeurs, kantoren en agentschappen, belevert TANATEX haar wereldwijde klanten met kwaliteitsproducten en biedt een hoge mate van technische service. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland. Zowel in Nederland als Thailand hebben we een productie locatie. Al meer dan 50 jaar heeft het bedrijf bewezen een betrouwbare partner te zijn in het oplossen van de uitdagingen van haar klanten en levert concurrentievoordeel en pasklare chemische oplossingen aan, terwijl zij voldoet aan de internationale normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid. TANATEX streeft er voortdurend naar zichzelf te overtreffen in een wereld met een groeiend milieubewustzijn.

Wat biedt Tanatex:

Naast een goed salaris bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket.
Minstens even belangrijk is echter dat wij afwisselende werkzaamheden bieden met vaktechnische coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit alles binnen een organisatie, waar het bereiken van een goed resultaat, uiteraard in een goede teamgeest, centraal staat. Andere aantrekkelijke voorwaarden zijn:

  • 25 vakantie dagen + 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • extra verlofdagen voor jaren van dienstverband en leeftijd (tot 10 dagen extra);
  • een fietsplan;
  • collectieve zorgverzekering;
  • flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken in overleg met je leidinggevende.

Informatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan tussen 8.00 en 16.30 uur contact op met Floris van der Linden, Senior Laboratorium Assisitent Performance Coatings (tel. 0318-670911).

Solliciteren
Solliciteren naar deze interessante functie kan door het sturen van je sollicitatiebrief en cv naar hrm@tanatexchemicals.com.
Uiteraard kun je ook een brief sturen naar TANATEX Chemicals B.V. t.a.v. afdeling HR, Einsteinstraat 11, 6716 AC  Ede.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search