Home » About us » Careers » Laboratorium assistent

Laboratorium assistent

De Business Unit Digital Printing & Carpet Solutions (DPCS) is verantwoordelijk voor digitale technologieën, waaronder Ink jet- en Valve jet-technologie (Chromojet), evenals alle technische kwesties die deel uitmaken van de tapijtproductie (verven, bedrukken, verven en afwerken). In nauwe samenwerking met klanten en partners uit de industrie (vezelproducenten, machineproducenten, instituten) ontwikkelen we nieuwe producten en concepten om productieproblemen op te lossen en nieuwe innovatieve processen te ontwikkelen. Aangezien dit veld alle onderdelen van textieltoepassing omvat, is intensieve interactie met andere groepen vereist. Digitale technologieën zijn de snelst groeiende segmenten in textieltoepassing, waar innovatie, flexibiliteit en teamwork (intern en extern) de basis is voor succes.

Wil jij kleur bekennen en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten over de hele wereld gebruikt worden? Door jouw gedrevenheid, analytisch denkvermogen en kennis is het oplossen van klantvragen op je lijf geschreven.

 

Wat zijn je werkzaamheden: 

Als lab assistent in DPCS werk je aan applicatietesten met hulpstoffen van TANATEX Chemicals en producten van de concurrent. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende applicatie processen. De afdeling heeft diverse test- en applicatiemogelijkheden.

Met het uitvoeren van deze laboratoriumonderzoeken geef je ondersteuning aan Sales en de Business Unit. Je denkt mee met de ontwikkelingen en test en controleert de toepassing van de nieuwe producten. Snel kunnen schakelen tussen taken, flexibele instelling, klantfocus en omgang met veranderende omstandigheden zijn hierbij belangrijk. Je hebt dan ook veel contact met collega’s op locatie en in het buitenland

Je maakt deel uit van het een afdeling die bestaat momenteel uit 5 medewerkers. Binnen TANATEX Chemicals werken 150 professionals mee aan het realiseren van oplossingen voor onze klanten. Onze experts ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten van verven, voor- en nabewerking van textiel, karpetten tot het toevoegen van extra functionaliteit aan textiel. TANATEX Chemicals is internationaal actief in de textielbranche en heeft haar hoofdkantoor in Ede.

 

Wat verwachten wij van jou:

  • MLO chemisch analytisch
  • Voor fulltime beschikbaar
  • Gedegen kennis van genoemde analytische technieken
  • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
  • Veilig, netjes en accuraat werken is een must
  • Proactieve houding

 

Meer informatie: 

Ben jij een ondernemend persoon, betrouwbaar en sta je sterk in je schoenen? Denk jij bij TANATEX Chemicals helemaal in je (chemisch) element te zijn? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar hrm@tanatexchemicals.com of bezoek onze website voor meer informatie www.tanatexchemicals.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search