Home » About us » Careers » Process Operator

Process Operator

 

Bij TANATEX Chemicals is er een toffe collega gezocht voor de functie van Process Operator op de afdeling Manufacturing. In die rol ben je een belangrijke schakel voor de Team Leader Manufacturing, waar je aan rapporteert, alsook voor de collega’s in het team.

Als Process Operator voer je het proces uit volgens de voorschriften. Jij zorgt ervoor dat de nodige veiligheidsmaatergelen worden gevolgd en het productieproces waar jij aan mee werkt soepel verloopt. Je kan ook herkennen als er dingen mis gaan en je weet hoe je dit kan oplossen of vraagt hier hulp bij. Je beschikt over de juiste kennis en je kan goed zelfstandig werken

 

Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

Als Process Operator werk je het ene moment met je collega’s de ingekomen grondstoffen aan het lossen, en het volgende zorg je dat de juiste middelen aan de machines en ketels gekoppeld worden. Je zorgt tijdens je werk ervoor dat je, samen met je collega’s, alle veiligheidsvoorschriften naleeft, en ondersteunt de afdeling kwaliteitsbeheer door hen bijvoorbeeld te voorzien van monsters van de producten.

 

Wij verwachten van jou:

  • LBO+ / MBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van het diploma VAPRO Basis Proces Operator of bereid om deze te halen. Hetzelfde geldt voor een (geldig) heftruck-certificaat
  • Je vind het fijn om “on the job” te leren.
  • Leergierig en nieuwsgierigheid zijn termen die jou goed omschrijven
  • Je kan goed zelfstandig werken en vindt kwaliteit en veiligheid erg belangrijk
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Zou je graag meer willen weten over deze vacature, het bedrijf en/of de werkzaamheden? Neem dan contact op met Eric Druijff via eric.druijff@tanatexchemicals.com.

 

Is deze functie nou precies de baan waar jij naar op zoek was? Neem dan gauw contact op met onze HRM afdeling via hrm@tanatexchemicals.com voor een kennismaking!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search