Home » About us » Careers » Mechanisch Monteur M/V (fulltime)

The current vacancy is only written in Dutch since the Dutch language is necessary for this job.

TANATEX Chemicals is op zoek naar een:

Mechanisch Monteur (m/v)

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren als Mechanisch monteur? De Mechanisch Monteur draagt bij aan de zorg voor een optimale staat en de meest optimale beschikbaarheid van de technische installaties en gebouwen middels mechanisch beheer en onderhoud, zodat met name de Productie afdelingen zo efficiënt mogelijk kunnen produceren met minimale down time, vertraging en/of storingen. Dit doe je door zorg te dragen voor preventief en correctief onderhoud voor het optimaal functioneren van de uiteenlopende productiemodellen en installaties. Je stelt aanpassingen/verbeteringen voor bij installaties en machines. Je verricht onderhoud en reparaties. Je helpt bij het opstellen van nieuwe machines aan de hand van werktekeningen, het maken van allerlei stalen en RVS stalen constructies en installaties. Mocht er een storing zijn, dan ben jij de rots in de branding door dit snel te uit te zoeken en te verhelpen. Eventueel is er ook sprake van een storingsdienst (buiten reguliere werktijden). Tevens analyseer je de oorzaak en probeer je toekomstige storingen te voorkomen. Je vindt het leuk om productieapparatuur te demonteren, af te stellen en te monteren. Daarnaast loop je graag een rondje door de fabriek om met een kritisch oog te kijken naar mogelijke problemen/verbeteringen. Bevindingen bespreek je volgens in het gehele team.

Kenmerk jij jezelf als een teamplayer, creatief en flexibel persoon? Denk jij bij TANATEX Chemicals helemaal in je (chemisch) element te zijn? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar hrm@tanatexchemicals.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manager Maintenance & Engineering: 0318-670911.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij verwachten van jou:

 • MBO+ Werktuigbouwkunde eventueel aangevuld met specifieke cursussen.
 • Ervaring met MIG/TIG en/of elektrisch lassen.
 • Kennis van geldende regels en normen (NEN-normen, veiligheids- en arbo eisen, ATEX normeringen en VCA getraind).
 • Beheersing van Engels en Nederlands in woord en geschrift, Duits is een pré.
 • Beschikking over goede social en communicatieve vaardigheden.
 • Doorzettingsvermogen.

Wat mag je van ons verwachten: 

 • Een uitdagende, internationale werkomgeving met afwisselende werkzaamheden.
 • Bij een fulltime dienstverband 25 verlofdagen en daarbovenop 12 ATV dagen.
 • Extra verlofdagen voor leeftijd en dienstjaren (tot 10 dagen extra).
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Fietsplan
 • Collectieve zorgverzekering
 • Mogelijkheid tot de benodigde trainingen en cursussen om ontwikkeling te stimuleren.
 • Respect voor elkaar en een goede werksfeer.
 • Resultaat telt; wij hebben veel ruimte voor eigen inbreng en streven naar ‘continue verbetering’.

Over Tanatex

TANATEX Chemicals ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de textielverwerkende industrie, van voorbehandeling tot finishing. Onze grensverleggende producten zijn ontwikkeld met het oogpunt op trends en eisen vanuit de hedendaagse (technische) textiel- en tapijt verwerkende industrie. Via een wereldwijd netwerk van distributeurs, kantoren en agentschappen, belevert TANATEX haar wereldwijde klanten met kwaliteitsproducten en biedt een hoge mate van technische service. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland. Zowel in Nederland als Thailand hebben we een productie locatie. Al meer dan 50 jaar heeft het bedrijf bewezen een betrouwbare partner te zijn in het oplossen van de uitdagingen van haar klanten en levert concurrentievoordeel en pasklare chemische oplossingen aan, terwijl zij voldoet aan de internationale normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid. TANATEX streeft er voortdurend naar zichzelf te overtreffen in een wereld met een groeiend milieubewustzijn.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search