Home » About us » Careers » Laboratorium Assistant

Binnen ons Business Support Laboratorium voor Textiele Functionele Finishes is een vacature ontstaan voor een:

Laboratorium assistant

die zich binnen een klein team op flexibele wijze gaat bezig houden met:

 

Verantwoordelijkheden

  • Het uitvoeren van diverse onderzoeken ter ondersteuning van de productgroep Functional Finishing. Hierbij gaat het erom middels functionele finish-producten eigenschappen toe te voegen aan allerlei textiele producten. Textiel die zowel kleding, maar ook meer technische toepassing kan omvatten. Denk aan eigenschappen als waterafstotend, insectwerend, slijtvast, kreukvrij, etc. Onderzoeken zijn zowel gericht op het adviseren van klanten, als op het verbeteren van de bestaande processen en producten
  • Het rapporteren van uitkomsten van onderzoeken en het bijdragen aan de rapportage aan de klanten middels uitgewerkt demonstratiemateriaal en door inbreng van kennis op basis van de opgedane praktijkervaring.

 

Functie eisen

  • Opleiding MLO/HLO (chemische richting).
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een lab omgeving (bij voorkeur).
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal (schriftelijk).

 

Naast een goed salaris bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Minstens even belangrijk is echter dat wij afwisselende werkzaamheden bieden met vaktechnische coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling. Dit alles binnen een organisatie, waar het bereiken van een goed resultaat, uiteraard in een goede teamgeest, centraal staat.

 

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan tussen 8.00 en 16.30 uur contact op met Erik Broer, Coördinator BS Laboratorium voor Functional Finishes (tel. 0318-670911). Solliciteren naar deze interessante functie kan door het sturen van je sollicitatiebrief en cv naar hrm@tanatexchemicals.com. Uiteraard kun je ook een brief sturen naar TANATEX Chemicals B.V. t.a.v. afdeling HR, Einsteinstraat 11, 6716 AC  Ede.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search