Home » About us » Careers » Laboratorium Assistant

The current vacancy is only written in Dutch since the Dutch language is necessary for this job.

Binnen ons Business Support Laboratorium voor Classical Textile Solutions is een vacature ontstaan voor een:

Laboratorium Assistant

 

Wil jij kleur bekennen en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe producten die in ververijen over de hele wereld gebruikt worden? Door jouw gedrevenheid, analytisch denkvermogen en kennis is het oplossen van klantvragen op je lijf geschreven. Als Laboratorium Assistent ben je verantwoordelijk voor het totale onderzoek van de verf gerelateerde producten, van binnenkomst tot het uiteindelijke rapport voor de klant. Met het uitvoeren van deze laboratoriumonderzoeken geef je ondersteuning aan Sales, Marketing en de Business Unit. De afdeling heeft een breed scala aan test- en  applicatiemogelijkheden. Je denkt mee met de ontwikkelingen en test en controleert de toepassing van de nieuwe producten. Snel kunnen schakelen tussen taken, flexibele instelling, klantfocus en omgang met veranderende omstandigheden zijn hierbij belangrijk. Je hebt dan ook veel contact met collega’s op locatie en in het buitenland. Je maakt deel uit van het laboratorium team dat bestaat uit ongeveer zeven medewerkers. Binnen TANATEX Chemicals werken 150  professionals mee aan het realiseren van oplossingen voor onze klanten. Onze experts ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten van verven, voor- en nabewerking van textiel, karpetten tot het toevoegen van extra functionaliteit aan textiel. TANATEX Chemicals is internationaal actief in de textielbranche en heeft haar hoofdkantoor in Ede.

 

Wij verwachten van jou:

 • MLO chemisch analytisch
 • Fulltime beschikbaar
 • Gedegen kennis van genoemde analytische technieken
 • Goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Veilig, netjes en accuraat werken is een must
 • Proactieve houding

Wat mag je van ons verwachten: 

 • Bij een fulltime dienstverband 25 verlofdagen en daarbovenop 12 ATV dagen
 • Extra verlofdagen voor leeftijd en dienstjaren (tot 10 dagen extra)
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Fietsplan
 • Collectieve zorgverzekering
 • Flexibele werktijden in overleg met leidinggevende

Ben jij een ondernemend persoon, betrouwbaar en sta je sterk in je schoenen? Denk jij bij TANATEX Chemicals helemaal in je (chemisch) element te zijn? Stuur
dan jouw motivatiebrief en cv naar hrm@tanatexchemicals.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Tanatex Chemicals

TANATEX Chemicals ontwikkelt innovatieve oplossingen voor de textiel verwerkende industrie, van voorbehandeling tot finishing. Onze grensverleggende producten zijn ontwikkeld met het oogpunt op trends en eisen vanuit de hedendaagse (technische) textiel- en tapijt verwerkende industrie. Via een wereldwijd netwerk van distributeurs, kantoren en agentschappen, belevert TANATEX haar wereldwijde klanten met kwaliteitsproducten en biedt een hoge mate van technische service. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ede, Nederland. Zowel in Nederland als Thailand hebben we een productie locatie. Al meer dan 50 jaar heeft het bedrijf bewezen een betrouwbare partner te zijn in het oplossen van de uitdagingen van haar klanten en levert concurrentievoordeel en pasklare chemische oplossingen aan, terwijl zij voldoet aan de internationale normen met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, milieu en veiligheid. TANATEX streeft er voortdurend naar zichzelf te overtreffen in een wereld met een groeiend milieubewustzijn.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search